Menu

Afvalcontainer huren

Direct een afvalcontainer huren voor al uw afval? Maak gebruik van onze containerservice. Snel geleverd, tegen een eerlijke prijs. Voor zowel bedrijven als particulieren. Ons containerpark bestaat uit ruim 750 containers: afvalcontainers, open of dichte containers, portaalcontainers, palletcontainers, zeecontainers, vloeistofdichte containers, klepcontainers of opslagcontainers. In alle soorten en maten, van 3 tot 40 kubieke meters. Met portaal-, haak- of kabelsystemen.

Direct een afvalcontainer huren

Waarom onze containerservice?

Kom meer te weten over kostenefficiënt afvalstoffen afvoeren

  • Containerverhuur en transport op maat, wij begeleiden u met kundig advies
  • Snelle leveringen en containerlogistiek, onze planning stemmen we af op uw wensen
  • Tegen eerlijke tarieven op basis van inhoudsgewicht of een maximale all-in prijs, wat voor u het meest gunstig is. Zo bieden we u de zekerheid van een eerlijke prijs
  • U betaalt nooit te veel; lichte afvalstoffen wegen we bij u voor de deur met behulp van een weeginstallatie op onze portaalwagens. Bij lichtere afvalstoffen zijn wij dus altijd goedkoper!
  • Pinmogelijkheden op locatie en pas betalen bij leveringen of ophalen van een container

Containerservice Nijmegen

Onze bedrijfslocatie ligt centraal in de regio Nijmegen. Aan de Nijverheidsweg 42 in Nijmegen, op het industrieterrein Noordoost Kanaalhavens. Swartjes Transport biedt containerservice in en buiten de regio Nijmegen. De locatie is ruim 2,5 hectare groot en voorzien van ongeveer 1 hectare gecertificeerde vloeistofdichte vloeren. Hiervan is zo’n 3700 vierkante meter overdekt. Voor de op- en overslag van (milieugevaarlijke) afvalstoffen.

Een passende afvalcontainer voor uw afvalstoffen

Onze containerservice staat bekend om zijn snelle levering. Het is hierbij wel belangrijk om welke afvalsoort het gaat en de verwachtte hoeveelheid. Wij kunnen u dan adviseren wat de beste en meest voordelige container is. Zo betaalt u nooit te veel. Als het nodig is, leveren wij vandaag nog.

Selecteer

het soort afval

Kies

gewenste leverdatum

Geleverd

op afgesproken plaats en tijd
AFVAL OP HOOGTE

Afval op hoogte ophalen

Bij Swartjes Transport maken we afvalbeheer eenvoudig, zelfs op hoogte. Onze gespecialiseerde service zorgt ervoor dat we ook vanaf een hogere etage moeiteloos afval kunnen afvoeren. Met onze afvalcontainers en efficiënte ophaalsystemen, wordt afvalbeheer een zorg minder. Swartjes Transport, uw partner in hoogwaardig afvalbeheer.

Een passende afvalcontainer voor uw afvalstoffen

Onze containerservice staat bekend om zijn snelle levering. Het is hierbij wel belangrijk om welke afvalsoort het gaat en de verwachtte hoeveelheid. Wij kunnen u dan adviseren wat de beste en meest voordelige container is. Zo betaalt u nooit te veel. Als het nodig is, leveren wij vandaag nog.

Bouw- en sloopafval

Hout, puin, isolatiemateriaal, metaal, gips, giboblokken, gipsplaten, glas, plastic en zelfs papier. In totaal komt er jaarlijks zo’n 20 miljoen ton afval vrij in de bouw en bij sloop. Bijna al dit bouw- en sloopafval is geschikt voor recycling.

Puin

Schoon puin, zoals metselbeton, tegels, bakstenen, dakpannen en betonpuin. Schoon puin kan onder andere worden verwerkt tot granulaten voor funderingsmateriaal bij wegenaanleg en grindvervangingsmateriaal voor de betonindustrie.

TZ SWARTJES TRANSPORT BV 56
Chemisch verduurzaamd hout

Spoorbielzen, weidepalen en schuttinghout. Chemisch verduurzaamd hout is wettelijk gezien een gevaarlijke afvalstof. Wij zijn een meldingsplichtige inrichting en mogen dit afval daarom innemen. Chemisch verduurzaamd hout mag wettelijk niet vermengd worden met andere afvalstoffen. Het mag ook niet worden samengevoegd met hout om te recyclen.

grondcontainer-huren-swartjes-transport-nijmegen
Grond

Grond, tuinaarde, klei, zand en graszoden. Voor de verwerking van ingezamelde grond is ons bedrijf BRL9335-1-gecertificeerd. Twee keer per jaar worden we hierop getoetst. Dan wordt gekeken of we deze afvalstromen volgens de wettelijke regels verwerken.

!Verontreinigde grond laten inzamelen en verwerken?
Niet tot schone grond behoren: grond afkomstig van industrieterreinen, boomstronken of -wortels, grond met stenen of andere materialen (meer dan 5%) en grond vervuild door olie of andere vloeistoffen. Ook grond die is vervuild met bijvoorbeeld plastic, papier of asbest, behoort niet tot schone grond. Komt er bij u verontreinigde grond vrij? Neem dan contact met ons op. Ook hierbij zijn wij u van dienst.

dakafval-swartjes-transport-nijmegen
Bitumineus (dak)afval

Dakgrind, bitumineus afval of dakleer en teerhoudend materiaal. Maar ook ander afval, zoals hout of steen dat is verkleefd met dakleer, behoort tot dakafval.

teerhoudendafval-swartjes-transport-nijmegen
Teerhoudende afvalstoffen

Sommige asfaltsoorten, maar ook bitumineuze dakbedekkingen. Teerhoudende afvalstoffen zijn wettelijk gezien gevaarlijke afvalstoffen. Alleen meldingsplichtige inrichtingen zoals wij mogen deze accepteren. Gevaarlijke afvalstoffen mag u niet vermengen met andere afvalstoffen.

Grofvuil / bedrijfsafval

Grof huishoudelijk afval of bedrijfsafval is een gemengde afvalstroom van huishoudens. Denk aan meubilair, tapijt en andere inboedel.

tuinafval-groencontainer-huren-swartjes-transport-nijmegen
Tuinafval (organisch groen)

Takken, snoeiafval, bladeren, grasmaaisel, boomstammen en -stronken. Tuin- en groenafval is uitermate geschikt voor recycling. (Geen schuttinghout of andere niet-plantaardige afvalstoffen)

asbest houdende afvalverwerking
Asbest

Neem voor het verwijderen van asbesthoudende (of daarvan verdachte) afvalstoffen altijd eerst contact met ons op! Asbest is gevaarlijk vanwege het mogelijk vrijkomen van asbestvezels. Onder voorwaarden nemen wij asbest in. Bij afvoer moet de asbest stofdicht verpakt zijn. Bijvoorbeeld in containerbags met inliner, plaatzakken, asbestfolie of asbestzakken. Wij kunnen ook deze verpakkingsmaterialen leveren.

Houtafval

Houten afvalstoffen die vrijkomen uit (voornamelijk industriële) bedrijfsprocessen.

Papierafval-swartjes-transport-nijmegen
Papier / karton

Een gemengde afvalstroom van papier en karton afkomstig uit kantoren, winkels en dienstverleningsbedrijven. Vergelijkbaar met huishoudelijk afval, zoals hout, papier, blik of kunststoffen.

klein-chemisch-afval-swartjes-transport-nijmegen
Klein chemisch afval

Chemische stoffen die (milieu)gevaarlijk kunnen zijn. Klein chemisch afval is gevaarlijk afval. Denk aan spaarlampen, batterijen, verf, gootsteenontstopper, medicijnen en olie.

CONTACT OPNEMEN

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag
  • Zaterdag
  • 07.30u - 17.00u
  • 07.30u - 12.00u

Neem contact met ons op

Swartjes Transport B.V.
Nijverheidsweg 42
6541 CM Nijmegen

Bel: 024 202 3707
Of mail: info@swartjestransport.nl

Website: Studio 024 | Designing with a smile:)