Menu

Zakelijke diensten

Transportbedrijf Swartjes Transport BV opereert vanuit Nijmegen en verzorgt een totaalpakket aan logistieke en milieudiensten voor de zakelijke markt. Dat doen we op een veilige en duurzame manier. Daarom beschikken we over verschillende certificeringen en een milieuvergunning. Ook volgen we ontwikkelingen en trends in de markt op de voet. We kijken waar deze binnen ons bedrijf toepasbaar zijn.

Meer over ons

Bedrijfsafvalcontainer huren

Bedrijfsafval hoort op een veilige en verantwoorde manier ingezameld en verwerkt te worden. Wij leveren bedrijfsafvalcontainers voor iedere afvalsoort. Snel en tegen een eerlijke prijs. Ons containerpark bestaat uit zo’n 750 containers: afvalcontainers, open of dichte containers, portaalcontainers, palletcontainers, zeecontainers, vloeistofdichte containers, klepcontainers of opslagcontainers. In alle soorten en maten, van 3 tot 40 kubieke meters. Met portaal-, haak- of kabelsystemen.

Meer over onze containerservice
Of huur direct een bedrijfsafvalcontainer

Afvalverwerking op ons overslagstation

Voor iedere soort afval hebben we een inzamelingsoplossing. Daarbij stimuleren we gescheiden inzameling van herbruikbare afvalstoffen. Het bewerken en verwerken van afval doen we op de meest milieuvriendelijke manier. Dat gebeurt op ons sorteer- en overslagstation in Nijmegen. Een groot deel wordt hergebruikt, bijvoorbeeld als grondstof voor nieuwe producten of ter opwekking van energie. Dat doen we volgens de Ladder van Lansink, een standaard op het gebied van afvalbeheer.

Meer over afvalverwerking en -inzameling
familiebedrijf-swartjestransport
Transport

Transport

swartjes-transport-vrachtwagen

Dagelijks zijn onze containerwagens onderweg met afvalstoffen, pallets, bouwmaterialen, machines en andere goederen. De 18 wagens uitgerust met autolaadkraan, haak-, kabel- en portaalsystemen zijn eventueel uit te breiden met aanhangwagen. Ze zijn herkenbaar aan hun felblauwe kleur. We rijden door heel Nederland, maar ook in België en Duitsland.

Breed machinepark

Met ons brede wagen- en machinepark kunnen we bijna alle transporten uitvoeren, maar ook takel- en hijswerkzaamheden voor leveringen op grote hoogtes, opknijpwerkzaamheden en transporten waarbij wij zelf laden en lossen. Daarnaast hebben we een LZV (Lang Zwaar Voertuig) waarop we drie afzetcontainers van 35 m3 tegelijkertijd kunnen vervoeren.

Bekijk ons materieel

Gevaarlijke afvalstoffen transporteren

Soms bestaan onze vrachten uit gevaarlijke afvalstoffen. Daarom zijn we in het bezit van diverse vergunningen en hebben veel van onze chauffeurs een ADR-certificaat. Dit is een Europees erkend vakbekwaamheidsbewijs. In het bezit van speciale vergunningen mogen we ook gevaarlijke afvalstoffen transporteren in België (Vlaanderen, Gewest Brussel en Wallonië) en Duitsland (alle Bundesländer, alle euralcodes). Met name de vergunning om gevaarlijke afvalstoffen te mogen vervoeren in Wallonië plaatst ons bedrijf in een zeer selectief rijtje.

Meer over (container)transport

Website: Studio 024 | Designing with a smile:)